Midttrafik live

Midttrafik live er vores tilbud til dig, der vil vide, hvordan busserne kører lige nu - på din smartphone, tablet eller computer.

Kom i gang med det samme på live.midttrafik.dk 

Live map kan du følge busserne og se afgangstider i realtid, og med Find stoppested kan du søge på stoppesteder og se afgangstider i hele Midttrafik.

Det er hurtigt, nemt og mest til dig, der har brug for information på farten. 

headline here
Live map

Følg din bus live på kortet. Busserne opdateres ca. hvert 15. sekund. 

Zoom ind og ud på kortet, og tryk på busser og stoppesteder for mere information. 

headline here
Find stoppested

Søg på et vejnavn. Tryk på det ønskede stoppested, og få vist de næste afgange fra stoppestedet.

Tryk på vis på kort for at se stoppestedet på live map.

headline here
Spørgsmål og svar

Kan jeg være sikker på afgangstiderne på Midttrafik live?
Midttrafik live viser den forventede afgangstid fra et stoppested, ud fra hvor bussen er på ruten lige nu (prognose). Afgangstiden opdateres løbende, hvis bussen bliver forsinket undervejs.

Hvorfor kan jeg ikke finde min bus på Live map?
Hvis bussen mister GPS-forbindelsen, bliver den ikke vist på kortet, men det betyder ikke, at bussen ikke kommer. Brug i stedet Find Stoppested, som viser afgangtider for alle busser. 

Hvorfor viser Live map ikke min position?
For at Live map kan vise din position, skal GPS-signalet være aktiveret på din smartphone, og du skal tillade, at Midttrafik live bruger din lokation. Din browser skal også tillade, at din lokation deles. 

Sådan gør du: 
Aktivér GPS på din smartphone, og opdatér din browser. Bliver du spurgt, så tillad at Midttrafik live bruger din lokation. Hjælper det ikke, skal du sikre, at din browser tillader deling af din lokation. Det gør du typisk i browserens indstillinger.

Det kan også forekomme, at du lige skal vente på at Live map opdateres. Det sker automatisk hver 15. sek.

Kan jeg få Midttrafik live som app-ikon på min startskærm?
Ja! I din browser kan du vælge at føje Midttrafik live til din startskærm, så det ligner en almindelig app. 

Sådan gør du: 
Åben Midttrafik live i din browser, og brug funktionen Føj til hjemmeskærm eller Tilføj genvej på startskærmen i browseren.

I Internet explorer og Google Chrome findes funktionen under indstillinger. I Safari findes funktionen i bundbjælken nederst (se billede).

 

headline here
Om Midttrafik live

På Midttrafik live kan du se, hvor busserne kører lige nu på et kort, og hvis du klikker på stoppestederne, kan du se bussernes forventede afgangstider i realtid. 

Midttrafik live forudsætter, at du har adgang til internettet. Du skal aktivere GPS-signalet på din enhed, for at alle funktioner kan bruges. 

Midttrafik live udgives af Midttrafik, Søren Nymarks vej 3, 8270 Højbjerg, CVR nr. 29943176.

Busser på Midttrafik live
Midttrafik live dækker alle bybusser, X Busser, regional- og lokalbusser i Midttrafik, men ikke skolebusser og heller ikke erstatningskørsel for Aarhus Nærbane på Djursland - bus 83 og 84. Hvis en bus ikke har GPS forbindelse, vil den ikke blive vist på kortet.

Understøttede enheder
Midttrafik live er en webbaseret tjeneste og kan i princippet tilgås fra alle enheder, der har adgang til en browser. Der vil dog være stor forskel på brugervenligheden og kvaliteten af visningen, alt efter hvilken enhed der anvendes. Bruger du Midttrafik live på en computer, vil funktioner, der er afhængige af GPS, ikke være tilgængelige.

Viser ikke omkørsler og ændrede stoppesteder 
Midttrafik live viser ikke, hvis der er en omkørsel for din bus, eller hvis der er ændringer, fx stoppesteder som er nedlagt midlertidigt. Benyt i stedet midttrafik.dk/trafikinfo

Ikke omfattet af Midttrafiks rejsegaranti
Midttrafiks rejsegaranti dækker ikke udgifter i forbindelse med forsinkelser, der skyldes mangelfuld information, forkert information og/eller eventuelle fejl på Midttrafik live.

Kontakt os
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ideer eller ris/ros til Midttrafik live.

Skriv til os

Cookiepolitik
Midttrafik live anvender kun cookies, hvis du har angivet, at du ikke ønsker at få vist introduktionssiden første gang, du åbner hjemmesiden. Vi indsamler ikke og videregiver ikke oplysninger om dig som privatperson eller om din brug af Midttrafik live, ligesom vi ikke indsamler eller videregiver oplysninger om din placering.